Тази вечер немският шампион  ще премери сили с френския Олимпик Лион

...
Тази вечер немският шампион  ще премери сили с френския Олимпик Лион
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Олимпик Лион - Байерн Мюнхен

Тази вечер немският шампион   ще премери сили с френския Олимпик Лион в полуфинален конфликт от Шампионска лига. Баварците сигурно всяват почит във всеки отбор след унищожителната победа над Барселона с 2:8, само че пък от Лион демонстрираха, че знаят по какъв начин да отстраняват любимци.
В първото десетиле­тие на века двата отбора се срещаха постоянно - осем пъти в Турнира на богатите, при 4 на 2 победи в интерес на немците. Интересното е, че през 2010-а съперниците още веднъж бяха на полуфинал един против различен, а напред след две победи продъл­жи баварският исполин (4:0 общ резултат и популярен хеттрик на Олич на " Жерлан " ).
Лион - от позицията на цялостен новобранец, съумя да отстрани Ювентус, а по-късно и Манчестър Сити. Възможно е Дембеле още веднъж да остане на пейката за сметка на Карл Токо-Екамби. Наставникът на Байерн Ханзи Флик пък няма желание да прави никакви промени в състава си и това е повече от разумно. Бенжамен Павар е под въпрос за срещата.
Късно нощес ПСЖ се класира за финала на шампионата, след като  . Спорът сред Лион и Байерн за място на огромния край против ПСЖ е с начален час 22:00 и ще можете да го проследите 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР